Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Umid Irgashev haqida

Umid Irgashev

02-Mart 1987da tavallud topgan

32 yoshda


Hozircha Umid Irgashev haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.

Umid Irgashev kinolari (filmografia)

2018Istanbullik Milliarder ... ro`lda
2017Sevadi Sevmaydi ... "Tohir" ro`lida
2015Ko'z yoshim ... "Ibrohim" ro`lida
2014Tungi mehmon ... "Murodjon" ro`lida
2012Oqpadar ... ro`lda

Umid Irgashev seriallari

Yuraklar jangi ... "Tohir" ro`lida
Barcha rasmlari >>

Umid Irgashev rasmlari

Umid Irgashev
Umid Irgashev
Umid Irgashev
Umid Irgashev


! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.