Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Ozod Shams haqida

Ozod Shams

06-Iyun 1986da tavallud topgan

267 marta ko`rildi


Rasmiy sahifalari:
Hozircha Ozod Shams haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.
Ozod Shams kinolari (filmografia)
2018Egizak oshiqlar ... badiiy rahbar
2018Istanbullik Milliarder ... postanovkachi rejissor
2017Ahmadboy Rahmatboy ... badiiy rahbar
2017Super komanda ... postanovkachi rejissor
2017Bebahoginam ... postanovkachi rejissor
2017Sevadi Sevmaydi ... postanovkachi rejissor
2016Vaxshiy ... postanovkachi rejissor
2016Voy-dod 2 ... postanovkachi rejissor
2016Yolg'izlar ... postanovkachi rassom
2016Yolg'izlar ... ssenariy muallifi
2016Ko'z yoshim 2 ... prodyuser
2016Yolg'izlar ... postanovkachi rejissor
2016Ko'z yoshim 2 ... postanovkachi rejissor
2016Voy-dod 2 ... ovozlashtirish rejissori
2015Ko'z yoshim ... postanovkachi rejissor
2015Voy-dod ... postanovkachi rejissor
20157 olam ... postanovkachi rejissor

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.