Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Ozod Shams haqida

Ozod Shams

06-Iyun 1986da tavallud topgan

32 yoshda


Hozircha Ozod Shams haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.

Ozod Shams kinolari (filmografia)

2019Snayper ... postanovkachi rejissor
2018Egizak oshiqlar ... badiiy rahbar
2018Istanbullik Milliarder ... postanovkachi rejissor
2017Bebahoginam ... postanovkachi rejissor
2017Ahmadboy Rahmatboy ... badiiy rahbar
2017Sevadi Sevmaydi ... postanovkachi rejissor
2017Super komanda ... postanovkachi rejissor
2016Vaxshiy ... postanovkachi rejissor
2016Voy-dod 2 ... postanovkachi rejissor ovozlashtirish rejissori
2016Yolg'izlar ... postanovkachi rejissor ssenariy muallifi postanovkachi rassom
2016Ko'z yoshim 2 ... postanovkachi rejissor prodyuser
20157 olam ... postanovkachi rejissor
2015Voy-dod ... postanovkachi rejissor
2015Ko'z yoshim ... postanovkachi rejissor

Ozod Shams seriallari

Yuraklar jangi ... "Ahror" ro`lida, Ahror
Barcha rasmlari >>

Ozod Shams rasmlari

Ozod Shams
Ozod Shams
Ozod Shams
Ozod Shams


! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.