Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Oybek Odilov haqida

Oybek Odilov

05-Yanvar 1977da tavallud topgan

41 yoshda 10-Dekabr 2018da vafot etgan


Hozircha Oybek Odilov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.

Oybek Odilov kinolari (filmografia)

2018Yolg'on girdobi ... rejissor
2013Novda ... rejissor
2012Merskvich ... ro`lda
2010Firibgar ... ovozlashtirish rejissori
2007Yo'qolgan odam ... "Farhod" ro`lida
2007Kichkina odamlar ... ro`lda

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.