Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Erkin Murodov haqida

Erkin Murodov


Hozircha Erkin Murodov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.
Erkin Murodov kinolari (filmografia)
2014Rashk ... montaj rejissori
2013Aql va yurak ... montaj rejissori
2013Osiy banda ... montaj rejissori
2013Yig'lamagin ... murakkab montaj
2012Oqpadar ... montaj rejissori
2012Men yulduzman ... montaj ustasi
2012Koreyalik kelin ... montaj rejissori
2012Taqdirlar ... montaj rejissori
2011Yondiradi kuydiradi ... Montaj rejissori
2010Majruh ... montaj rejissori
20107 Xaykal 1 ta kal ... montaj rejissori
2010Gulim ... montaj rejissori
2009Tashlandiq ... montaj rejissori
2009Kirakash ... operator
2009Kirakash ... montaj rejissori
2006Sug'diyona ... montaj rejissori
2005Fotima va Zuhra ... montaj rejissori
2004Romeo va Julietta ... montaj rejissori

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.