Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Diyor Adashev haqida

Diyor Adashev

70 marta ko`rildi


Rasmiy sahifalari:
Hozircha Diyor Adashev haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.
Diyor Adashev kinolari (filmografia)
2018Aldamadim, hazillashdim ... postanovkachi operator
2017Super komanda ... postanovkachi operator
2017Sevadi Sevmaydi ... postanovkachi operator
2016Ko'z yoshim 2 ... postanovkachi operator
2015Uchinchi muammo ... postanovkachi operator
2014Tungi mehmon ... operator
2012Men yulduzman ... operator
2011Yondiradi kuydiradi ... Suratkash

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.