Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Dias Rahmatov haqida

Dias Rahmatov

27-Fevral 1937da tavallud topgan

76 yoshda 18-Avgust 2013da vafot etgan


Hozircha Dias Rahmatov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.

Dias Rahmatov kinolari (filmografia)

2014Bekorchilar makoni ... "Diyos tog'a" ro`lida
2013Yig'lamagin ... ro`lda
2012Merskvich ... ro`lda
2011Ali, Vali, G'ani yohud Nasiba Qani ... ro`lda
2010Firibgar ... ro`lda
2010Ada emas, dada ... ro`lda
2009Chol va nabira ... ro`lda
2009Kirakash ... ro`lda
2008Boyvachcha 2 - Amakivachchalar ... "Doda" ro`lida
2007Kichkina odamlar ... "Mixilboy aka" ro`lida
2004Muhabbat Sinovlari 2 ... ro`lda

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.