Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Davron Umarov haqida

Davron Umarov


Hozircha Davron Umarov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.

Davron Umarov kinolari (filmografia)

2018Yovuz ... ssenariy muallifi
2018Istanbullik Milliarder ... ro`lda
2018Aldamadim, hazillashdim ... prodyuser
2018Aldamadim, hazillashdim ... ssenariy muallifi
2018Egizak oshiqlar ... administrator
2018Islomxo'ja ... ro`lda
2017Zuhraxonni sinfi ... postanovkachi rejissor
2017Armon ... rejissor
2017Majruh 2 yohud Mister Amerika ... rejissor
2017Asragil ... ro`lda
2017Sevadi Sevmaydi ... rejissor yordamchisi
2017Majruh 2 yohud Mister Amerika ... ro`lda
2017Ona qizim ... ssenariy muallifi
2017Super komanda ... rejissor
2016Yolg'izlar ... rejissor
2016Yolg'izlar ... ssenariy muallifi
2016Boyvachcha kuyov ... rejissor yordamchisi
2016Vaxshiy ... rejissor
2016Ko'z yoshim 2 ... rejissor
2016Voy-dod 2 ... rejissor
2012Bardosh ... ro`lda
2010O'yin ichida o'yin ... ro`lda

! Agar ushbu sahifaga o`zgartirish kiritishni yoki qo`shimcha ma`lumot qo`shishni istasangiz, iltimos biz bilan instagram yoki facebook sahifamiz orqali aloqa qiling.