Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Erkin Murodov haqida

Erkin Murodov

110 marta ko`rildi


Rasmiy sahifalari:
Hozircha Erkin Murodov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.
Erkin Murodov kinolari (filmografia)
2013Aql va yurak ... montaj rejissori
2013Osiy banda ... montaj rejissori
2012Men yulduzman ... montaj ustasi
2012Koreyalik kelin ... montaj rejissori
2011Yondiradi kuydiradi ... Montaj rejissori
2010Majruh ... montaj rejissori
20107 Xaykal 1 ta kal ... montaj rejissori
2009Tashlandiq ... montaj rejissori
2009Kirakash ... operator
2009Kirakash ... montaj rejissori
2006Sug'diyona ... montaj rejissori
2005Fotima va Zuhra ... montaj rejissori
2004Romeo va Julietta ... montaj rejissori