Buyuruqingiz bajarilmoqda, iltimos kuting . . .

Davron Umarov haqida

Davron Umarov

93 marta ko`rildi


Rasmiy sahifalari:
Hozircha Davron Umarov haqidagi biz bilgan ma`lumot shular.
Davron Umarov kinolari (filmografia)
2018Yovuz ... ssenariy muallifi
2018Aldamadim, hazillashdim ... prodyuser
2018Aldamadim, hazillashdim ... ssenariy muallifi
2017Armon ... rejissor
2017Asragil ... ro`lda
2017Ona qizim ... ssenariy muallifi
2016Yolg'izlar ... rejissor
2016Yolg'izlar ... ssenariy muallifi
2016Boyvachcha kuyov ... rejissor yordamchisi
2016Vaxshiy ... rejissor
2016Ko'z yoshim 2 ... rejissor
2016Voy-dod 2 ... rejissor
2012Bardosh ... ro`lda
2010O'yin ichida o'yin ... ro`lda